sobota 20. apríla 2013

Knižničná donáška

V štvrtok som celkom pekne zabila čas tým, že som si vyberala knihy, ktoré si v piatok donesiem z knižnice domov. Išla som rad radom a skoro všetky už boli vypožičané. Mám však to šťastie, že kníh je strašne veľa a určite nie je o nich núdza a myslím, že som si vybrala dobre. Aj keď som sa po minulom týždni rozhodla, že si tento týždeň nepožičiam nič fantasy, pozrite ako to dopadlo. :) Čo vy na to?

Čítali ste už niečo z toho?

8 komentárov:

  1. Nečetla jsem nic, ale Rezistence mě strašně láká! =(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja pevne dúfam, že budú dobré. Od Rothovej sa mi páčila prvá časť Divergencia, tak dúfam, že pokračovanie bude na tom rovnako. :)

      Odstrániť
  2. Takéto kúsky máte v knižnici? no to ma poser...
    závisť!!!
    Mám doma Rezistenciu /je to skvelá kniha) aj Iskrivú (ešte som nečítala), Aljašku by som si prečítala 8)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rezistenciu som už začala čítať a zatiaľ sa páči.... :) Na ostatné sa ešte len vrhnem tak uvidím. :D

      Odstrániť
  3. Kam zmizla Aljaška odporúčam :)
    Ináč neviem aké sú knižnice v ostatných mestách, že takmer všetci na ne nadávajú, že v nich nič schopné nie je. Ale napríklad v tej našej mestskej (a to hovoríme o naozaj malom meste) majú všetko :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa z tej Aljašky. Každý Greena chváli tak som si chcela aj ja spraviť nejakú mienku. Neviem ako je to u nás, ale mám kamarátku z menšieho mesta a tam sa tiež nesťažuje. Ja osobne chodím d väčšej a to do štátnej vedeckej.

      Odstrániť
  4. Vy máte asi tú najúžasnejšiu knižnicu na svete...v tej našej je jediná kniha, ktorá je známa asi Twillight, inak tam nie je nič rozumné ani atraktívne :) Keby som mala takú knižnicu ako vy, tak by som tam asi blúdila každý deň :D
    Rezistenciu som čítala, je skvelá. Aljašku a Iskrivú by som veľmi chcela, ale momentálne nemám prostriedky ani takú super knižnicu ako vy, takže neviem, či sa vôbec ku mne tieto knihy dostanú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že sa k tebe raz dostanú. Iskrivú som už dočítala a bola skvelá a Rezistenciu čítam, tiež nie je zlá. :D

      Odstrániť