nedeľa 3. marca 2013

Rules of Attraction



Autor: Simone Elkeles
Názov: Rules of Attraction
Séria: Perfect Chemistry
Jazyk: Anglický
Počet strán: 336
Vydavateľstvo:  Simon & Schuster
Rok vydania: 2011


Anotácia (Simon & Schuster) :
Carlos Fuentes isn't happy about leaving Mexico to start the "new" life his older brother, Alex, has planned for him. Carlos liked his freedom; living life on the edge - just like Alex did. Kiara Westford doesn't talk much; instead preferring to shut out the world. And when Carlos bounds into her life she struggles to understand him. Carlos is sure that Kiara thinks she's too good for him, which is just fine because he's not interested anyway, right? But when they finally open up to each other, the connection they feel shocks them both. Can they overcome their fears and realise that sometimes opposites really do attract?

Preklad (SK) :
Potom, čo žil Carlos Fuentes rok v Mexiku sa opäť vracia do štátov aby začal nový život so starším bratom Alexom, ktorý mu ho naplánoval. Donutí ho chodiť na strednú školu v Colorade, ale Carlos chce naďalej viesť svoj rebelský život a nemieni ho meniť tak ako to spravil jeho starší brat. Neskôr sa však stretáva s Kiarou Westfordovou. Veľa toho nenahovorí a je úplne pohoršená Carlosovími spôsobmi. Postupne ako sa spoznávajú si Carlos myslí, že Kiara je preňho pridobrá a odmieta si pripustiť, že by sa k nemu mohla dostať bližšie. Ale čoskoro zisťuje, že byť sám sebou je presne to čo Kiara potrebuje.


Ďalšia knižka zo série Perfect Chemistry. Úprimne povedané táto knižka ma bavila asi o kúsok viac ako prvá. Neviem prečo, ale určite nezabúdajte aj na tú prvú, Perfect Chemistry, ktorá stojí za to. 
Treba dodať, že Kiara v tejto knihe začína vystupovať ako škaredé káčatko, čo Carlosa zrovna nepriťahuje. Zato ho ale priťahuje niečo, čo má Kiara v sebe. Niečo ich k sebe ťahá ale ani jeden si to nechce pripustiť. Aby som to povedala presnejšie hlavne Carlos si to nechce pripustiť. Carlosa ale aj naďalej prenasleduje minulosť a aby sa niečo nestalo Kiare nesmie dopustiť aby sa medzi nimi vyvinulo niečo väčšie. Bolo príjemné a zábavné sledovať ich príbeh. A určite dej spestrili aj Kiarin brat a jej homosexuálny priateľ. Príjemne som sa zabavila a strávila svoj čas. Takže teraz je rad na vás.



MOJE HODNOTENIE:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára