štvrtok 28. februára 2013

Očistný debakel



Autor: Enja Rúčková
Názov: Očistný debakel
Séria: Čo koho do toho
Počet strán: 200
Vydavateľstvo: HladoHlas
Rok vydania: 2012


Anotácia(HladoHlas) :
Je nemožné, aby Ben Wilson zabudol na Simonu, svoju lásku zo strednej školy. Nenechala sa oslniť pozlátkom, nezáležalo jej na jeho bohatstve a ako sa zdalo, nezáležalo jej ani na ňom samom. Pošliapala mu po snoch, vedome ho zavádzala a čo je najhoršie, odmietla všetky jeho zamilované ponuky. Keď sa po rokoch úplne nečakane stretnú, obom to spôsobí obrovský šok. Uvedomia si, že nič už nebude také, aké bývalo. Bena zaslepila nenávisť a túžba po pomste. Zabudol však, že keď sa niečo týka Simony, on za každých okolností zlyháva. Tak i teraz. Počas boja s vlastnými protichodnými pocitmi zapríčiní, že Simona trpí na tele aj duši. Na jej ďalšom osude mu pramálo záleží... Alebo je to inak?

Tretí román s jemným erotickým nádychom od autorky predošlých bestsellerov zaujme kvalitou, strhujúcim štýlom a vyzretosťou. Nie náhodou sa v knihe opakujú mená hlavných hrdinov z úspešného debutu Čo koho do toho. Kniha sa číta na jeden dych a nedá sa odložiť nedočítaná...


Vytúžené pokračovanie Čo koho do toho. V tejto knižke sa opäť stretávame so Simonou, ktorá sa ešte viacej začala do seba uzatvárať a Benom, ktorý už vôbec netuší aký je jeho vzťah k Simone. Nemá ani poňatia, či sa jej túži pomstiť alebo byť s ňou a zvádza v sebe boj. Simona na druhej strane je vhodená do neznámeho sveta (nemeckej smotánky) a nevie, čo má od Bena očakávať. Postupne si znova k sebe hľadajú cestu a keď sa im to konečne podarí všetko sa pokazí. Či už k sebe nájdu opäť cestu to nechám na vás ale môžem vám povedať, že im v tom bude pomáhať malý kávový anjelik. Autorka aj v tejto knihe poukazuje na nejakú problematiku. Tu sa stretneme s týraním ako psychickým tak aj fyzickým a opilstvom. Tak sa len pekne pohrúžte do knižky a prečítajte si toto dielo.

MOJE HODNOTENIE:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára