štvrtok 28. februára 2013

Nočné objatie



Autor: Sherrilyn Kenyon
Názov: Nočné objatie 
Počet strán: 400
Jazyk: Slovenský
Vydavateľstvo: Ikar
Rok vydania: 2010

Anotácia (Ikar) :
Sunshine už dávno po nikom tak netúžila. V tom mužovi bolo niečo zvláštne... Od prvej chvíle jej bol taký blízky! Keď vychádza najavo, že ten krásny, príťažlivý a zmyselný cudzinec je jej manžel z predchádzajúceho života, na chvíľu dokonca uverí, že by ju mohol ľúbiť. No miluje naozaj ju? Neoživila v ňom len jeho city k mŕtvej žene? Bude si vôbec niekedy istá?

V srdci Sunshine sa prebúdza láska, ale nemieni sa vzdať života samostatnej slobodnej ženy. Až kým nepochopí, že je jedno, či sa vedľa nej zobúdza Talon, alebo Speirr a či v nej vidí Sunshine, alebo Nyniu. Sú spriaznené duše. Márne sú kliatby i nástrahy, zbytočné pochybnosti...

Podarí sa Sunshine a Talonovi prelomiť kliatbu a uchrániť svoju lásku pred hnevom starovekých bohov?

Sherrilyn Kennyonová nás znova uvádza do ríše Temných lovcov, poloľudí-pološeliem, zvierat i bohov a celé toto spoločenstvo nám predstavuje v ovzduší festivalu Mardi Gras v New Orleanse. Na scéne sa znovu objaví Kyrian Trácky so svojou Amandou, Julian Macedónsky i ďalšie postavy z Kenyonovej románov, ktoré dnes čítajú ľudia na celom svete.



Anotácia vystihuje všetko podstatné. Nutno dodať nadvôvažok, že autorka nezabudla na svoj povestný humor a opäť sa nachádzame v svete temných lovcov. Nadvezuje na Nočné slasti.




MOJE HODNOTENIE:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára